Geri

Bolu İftar Daveti - 2019

Geleneksel iftar davetlerimizin 8’incisi 27 Mayıs 2019 Pazartesi günü Bolu Gazelle Otel’de gerçekleştirildi. Programa Tobbund Lojistik Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Halim METE, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Türker ATEŞ, Meclis Başkanı Sayın Halit ERGÜL, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tuncay ŞAHİN, Bolu Gümrük Müdürü Sayın Mustafa ÜNSAL, UND Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Ömer GÜLEN, UND ve Tobbund yöneticileri ile Bolu ve Düzce’de faaliyet gösteren sektör temsilcileri katıldı.

Tobbund Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Halim METE programda yaptığı konuşmasında, Tobbund’nin ulusal ve uluslararası taşımacılık sektöründe yer alan tüm firmaların ihtiyaçlarına uygun çözüm ortağı olarak, firmaların maliyetlerini düşürmek, verimlilik ve iş kalitelerini artırmak gibi amaçlarla çalıştıklarına değindi.

Gecede ayrıca Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Türker ATEŞ’te bir konuşma gerçekleştirdi ve konuşmada taşımacılık ve lojistik sektörünün Bolu ekonomisindeki yeri ve önemine değinerek bu alanda Bolu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen projelerden bahsetti.

Tobbund Genel Müdür Vekili Sayın Mehmet UYLUKÇU, Tobbund’nin kuruluşundan bu yana gösterdiği gelişim ve büyümeyi anlatan bir sunum yaparak, yeni projelerini Bolulu sektör temsilcileri ile paylaştı.

İftar öncesi, Tobbund Lojistik Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Halim METE, Başkan Türker ATEŞ’i makamında ziyaret etti.